Imperial Olives | Η εταιρία
69
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-69,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

35 χρόνια οικογενειακής εμπειρίας στην ποιοτική ελιά

Η Imperial Olives είναι μια οικογενειακή εταιρεία, με ιδρυτή τον Σίμο Καλαμίδα, έναν άνθρωπο με εμπειρία 35 χρόνων και καταξιωμένο στον χώρο της ελιάς.

 

Στα οκτώ χρόνια λειτουργίας μας, έχουμε καταφέρει να εφαρμόσουμε μοντέρνα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων, από την συγκομιδή (ελέγχους κατά την παραλαβή, συνεχείς αναλύσεις) και σε κάθε στάδιο επεξεργασίας (ιδιόκτητα μηχανήματα και συνεχείς αναλύσεις σε πιστοποιημένα εργαστήρια), γνωρίζοντας πλήρως τις απαιτήσεις ποιότητας που απαιτούν η εγχώρια και οι ξένες αγορές.

 

Ειδικευόμαστε στην επεξεργασία, τυποποίηση και εμπορία της ελιάς, προσπαθώντας να συνδυάσουμε παραδοσιακούς τρόπους επεξεργασίας με σύγχρονες μεθόδους τυποποίησης και πακεταρίσματος, προσφέροντας κλασσικούς αλλά και νέους τρόπους γεμίσματος ή μαριναρίσματος του ελαιόκάρπου.

Η γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει 22 διαφορετικούς κωδικούς, με σχεδόν όλα τα είδη ελιάς, καθώς και τα υπόπροϊόντα της, όπως εκπυρηνωμένες, ροδέλες, πάστα ελιάς, σταφιδιασμένες. Δείτε όλα τα προϊόντα μας εδώ.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Μπορούμε να προμηθεύσουμε τα είδη μας σε μεγάλες συσκευασίες (βαρέλια 220l)
έως και πολύ μικρές συσκευασίες λίγων γραμμαρίων.

Είμαστε τυχεροί, γιατί ασχολούμαστε με την ελιά. Η ελιά, τρέφει, προστατεύει, θεραυπεύει και τονώνει. Ένα κλαδί ελιάς μπορεί να φέρει την ειρήνη και είναι το μεγαλύτερο έπαθλο για τον νικητή. Με αυτό σαν βάση, προσπαθούμε συνεχώς να προβάλλουμε το προϊόν μας, συμμετέχοντας και αποσπώντας διακρίσεις σε διεθνείς εκθέσεις, διαγωνισμούς ποιότητας και γεύσης με απώτερο στόχο η ελληνική ελιά να παραμείνει η πιο ξακουστή στον κόσμο.

Δείτε τα βραβεία και τις πιστοποιήσεις μας.

Πλέον προχωράμε στην κατασκευή σύγχρονων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων, με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, άνετους και υγειονομικά πιστοποιημένους χώρους αποθήκευσης, με άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Πιστή στα κελευσματά των καιρών, δυναμώνουμε την περιβαντολλογική μας συνείδηση. Ήδη από το 2017 είμαστε μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Ανακύκλωσης, ενώ από το 2018 συμμετέχουμε στην γερμανική εταιρεία ανακύκλωσης DER GRUNEN PUNKT. Επίσης στις νέες μας εγκαταστάσεις φροντίζουμε για την εφαρμογή, νέων και βιώσιμων τρόπων παραγωγής, με την χρήση νέων μηχανημάτων, φωτοβολταϊκων panels, κατάλληλα τοποθετημένα ανοίγματα στο κτίριο για αποτελεσματικό φυσικό αερισμό και φωτισμό (για επιπλέον μείωση κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος).

Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η γενικότερη φιλοσοφία της Imperial Olives– Συμεών Καλαμίδας είναι αποκλειστικά συνδεδεμένη με την ποιότητα και την παροχή υψηλών προδιαγραφών προϊόντων στους τελικούς της πελάτες.